Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme lumenauraajia Ouluun.

Hakemamme henkilö on itsenäiseen työskentelyyn pystyvä, oma-aloitteinen tekijä, jolla on reipas ote työhön. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Oulua, pääasiassa Kaakkurin ja Kiimingin alueilla. Työ on keikkatyötä talvikauden yli ja työtä tehdään tarpeen mukaan, lumitilanteesta riippuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työssä vaaditaan voimassa olevaa tieturvakorttia.

Mikäli sovit kuvaukseemme ja kiinnostuit paikasta, jätä hakemus ilmoituksessa olevan linkin kautta! Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa, joten tartuthan toimeen nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Pirttikoski (laura.pirttikoski@banssi.fi)

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen. Haemme parhaillaan pohjoissuomalaisia eri alojen osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Web-osoite: http://www.banssi.fi Työnantaja: Banssi lappi Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Talvisesongin käynnistyessä Yhteystiedot: Laura Pirttikoski laura.pirttikoski@banssi.fi 0400796866 Hakemukset: http://banssi.likeit.fi/apply/20746302 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lumenauraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa