Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme osa-aikaisia suomen kielen ja viestintätaitojen kouluttajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävänä on toimia maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksissa suomen kielen ja yhteiskuntataitojen kouluttajana. Edellytämme kouluttajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (Esim. FM), ja kokemusta aikuisten maahanmuuttajaryhmien (Esim. Kotoutumiskoulutus tai Valma) opettamisesta ja ohjaamisesta sekä sujuvaa TVT-osaamista, sillä TVT-taitojen opettaminen on koko koulutuksen ajan integroitu opetukseen. Lisäarvoa työhön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 0203167-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suomen kielen ja viestintätaitojen kouluttajia, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus