Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Shopper Insights Manager

Lidl Suomi ky

Vantaa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lukkotaiturit Oy on paikallinen Turun talousalueella toimiva lukkoliike. Liikevaihtomme viime tilikaudella oli 4.5 milj. euroa. Meitä Lukkotaitureita on tällä hetkellä 19 henkilöä, mutta nyt kaipaamme lisää alan osaajia. Haemme nyt LUKKOSEPPÄÄ asennustehtäviin Hakijalta edellytämme alan ammattitaitoa sekä palvelualttiutta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Turku muut käsityöalan tehtävät Turku kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lukkotaiturit Oy Y-tunnus 0748761-6 Toimiala Lukkoseppä- ja avainliikkeet

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lukkoseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Lukkotaiturit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus