Duunitori suosittelee
Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä lukkoasentajaa. Toivomme, että sinulla on esimerkiksi lukkosepän tai sähköasentajan koulutus, tai aiempaa työkokemusta näistä tehtävistä. Meille tärkeää on, että osaat työskennellä sekä itsenäisesti, että osana tiimiä. Hakemallamme henkilöllä on luovaa ongelmanratkaisukykyä, innostus oppia uutta, sekä tapana hoitaa tehtävänsä huolellisesti loppuun asti. Me Rollockilla tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut käsityöalan tehtävät Kuusisaari() muut käsityöalan tehtävät Espoo muut käsityöalan tehtävät Kuusisaari() Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lukkoseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rollock Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa