Duunitori suosittelee
Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä lukkoasentajaa. Toivomme, että sinulla on esimerkiksi lukkosepän tai sähköasentajan koulutus, tai aiempaa työkokemusta näistä tehtävistä. Meille tärkeää on, että osaat työskennellä sekä itsenäisesti, että osana tiimiä. Hakemallamme henkilöllä on luovaa ongelmanratkaisukykyä, innostus oppia uutta, sekä tapana hoitaa tehtävänsä huolellisesti loppuun asti.

Me Rollockilla tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, osana innostunutta tiimiämme, sekä mahdollisuuden edetä asiakaspalvelu-, laadunvalvonta- tai projektinjohtotehtäviin yrityksen kasvaessa. Tarjoamme kokopäivätyön, työaika on pääasiassa arkisin liukuvalla työajalla, mutta sisältää myös päivystysvuoroja, jolloin tehtäviä saattaa olla iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Keskeisimmät työtehtäväsi ovat:
- Lukkojen asentaminen ja tarvittaessa oviympäristöjen työstäminen
- Asennuskoulutusten järjestäminen lukkoliikkeille
- Asiakaspalvelu ja käyttäjätuki
- Asiakkaiden opastaminen lukon käyttöönotossa
- Rollock-älylukon huoltotoimenpiteet (myös päivystysaikoina)
- Sekä muita vaihtuvia tehtäviä

Rollock Oy on suomalainen älylukkojen valmistaja, joka on patentoiduilla innovaatioillaan digitalisoinut oviympäristön ja tuonut markkinoille uuden sukupolven IoT-älylukon. Olemme nopeasti kasvava yritys, joka tähtää kunnianhimoisesti maailman parhaaksi älylukkofirmaksi.

Katso tuotteemme esittylyvideo YouTubesta: https://www.youtube.com/watch?v=_TuYN8z4-nY

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille 20.11.2016 mennessä osoitteeseen info@rollock.fi ja laita otsikoksi Työhakemus lukkoasentajaksi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Laura Kröger 050 434 8731, laura.kroger@rollock.fi

Web-osoite: http://rollock.fi Työnantaja: Rollock Oy Sijainti: Tekniikantie 12, 02150 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KRÖGER LAURA, Puh: 0504348731, laura.kroger@rollock.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tekniikantie 12, 02150 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lukkoseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rollock Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Tekniikantie 12, 02150 ESPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa