Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Vuonna 1992 toimintansa aloittanut Process Flow on erikoistunut vaativiin CAE-alan konsultointipalveluihin. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa energia-, laivanrakennus- ja koneenrakennusteollisuudesta.

Lisääntyneen kysynnän vuoksi haluamme vahvistaa lujuuslaskentatiimiämme FEM-laskijalla. Odotamme menestyksekkäältä hakijalta ammattitaitoista osaamista, positiivista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Arvostamme EN- ja painelaitestandardien tuntemusta sekä ANSYS-osaamista.

Tarjoamme teknisesti monipuolisen ja vaihtelevan työn FEM-laskennan näköalapaikalla. Haasteelliset tehtävät sekä asiantuntevien kollegoiden tuki antavat menestyksekkäälle hakijalle parhaimmat edellytykset kehittyä alansa huippuammattilaiseksi.

Toimenkuva täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä CV ja hakemus palkkatoivomuksineen: rekrytointi@processflow.fi

Viestin aiheeksi: Työpaikkahakemus: Lujuuslaskija (FEM)

Työnantaja: Process Flow Solution Ltd Oy Sijainti: Kaurakatu 48 B, 20740 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Toimistusjohtaja: Kenneth Eriksson Puh. 040 900 4595 email: kenneth.eriksson@processflow.fi Hakemukset: rekrytointi@processflow.fi Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaurakatu 48 B, 20740 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lujuuslaskija (FEM), on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Process Flow Solution Ltd Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Kaurakatu 48 B, 20740 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa