Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuonna 1992 toimintansa aloittanut Process Flow on erikoistunut vaativiin CAE-alan konsultointipalveluihin. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa energia-, laivanrakennus- ja koneenrakennusteollisuudesta. Lisääntyneen kysynnän vuoksi haluamme vahvistaa lujuuslaskentatiimiämme FEM-laskijalla. Odotamme menestyksekkäältä hakijalta ammattitaitoista osaamista, positiivista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Arvostamme EN- ja painelaitestandardien tuntemusta sekä ANSYS-osaamista. Tarjoamme teknisesti monipuolisen ja vaihtelevan työn FEM-laskennan näköalapaikalla. Haasteelliset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Turku teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lujuuslaskija (FEM), on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Process Flow Solution Ltd Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa