Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuonna 1992 toimintansa aloittanut Process Flow on erikoistunut vaativiin CAE-alan konsultointipalveluihin. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa energia-, laivanrakennus- ja koneenrakennusteollisuudesta. Lisääntyneen kysynnän vuoksi haluamme vahvistaa lujuuslaskentatiimiämme FEM-laskijalla. Odotamme menestyksekkäältä hakijalta ammattitaitoista osaamista, positiivista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Arvostamme EN- ja painelaitestandardien tuntemusta sekä ANSYS-osaamista. Tarjoamme teknisesti monipuolisen ja vaihtelevan työn FEM-laskennan näköalapaikalla. Haasteelliset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Turku teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lujuuslaskija (FEM), on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Process Flow Solution Ltd Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus