Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule Lujaan joukkoomme Kaakon kulmalle TUOTANTOINSINÖÖRI TEHTÄVÄKENTTÄSI TULEE OLEMAAN HYVIN MONIPUOLINEN, PAINOTTUENTOIMITILA- JA KORJAUSRAKENTAMISEN SEKTOREILLEMME. Tuleva toimenkuvasi koostuu erilaisista työmaatehtävistä hankinnoista, lisä- ja muutostyölaskennasta, raportoinnista, jne. Tarjouslaskennan eri tehtävät ja työmaiden tukitoimet kuuluvat myös tehtäväkokonaisuuteen. Tietomallintaminen, jota käytämme tuotannossa, on sinulle jo tuttua tai haluat ainakin opetella tai kehittää osaamistasi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Norway teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Sweden teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Finland teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lujatalo Oy Y-tunnus 0172688-2 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Kestovalu, Lujara, Luja-Yhtiöt, Remonttiluja, Ou-Ra, Lujatek, Rakennustoimisto Yrjö Hämäläinen, Lujakoti, Kotkan Maansiirto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantoinsinööri, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Lujatalo Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus