Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Tule Lujaan joukkoomme Kaakon kulmalle
 
TUOTANTOINSINÖÖRI
 
 
TEHTÄVÄKENTTÄSI TULEE OLEMAAN HYVIN MONIPUOLINEN, PAINOTTUENTOIMITILA- JA KORJAUSRAKENTAMISEN SEKTOREILLEMME.
Tuleva toimenkuvasi koostuu erilaisista työmaatehtävistä hankinnoista, lisä- ja muutostyölaskennasta, raportoinnista, jne. Tarjouslaskennan eri tehtävät ja työmaiden tukitoimet kuuluvat myös tehtäväkokonaisuuteen. Tietomallintaminen, jota käytämme tuotannossa, on sinulle jo tuttua tai haluat ainakin opetella tai kehittää osaamistasi tällä saralla. Et vieroksu myöskään ajatusta erilaisiin kehitysprojekteihin osallistumisesta ja osaamisesi jakamisesta organisaatiossa eteenpäin.
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta. Mikäli tunnet, että jollain tehtävänkuvasi mukaisella osa-alueella on vielä kehitettävääkin, laita hakemus tulemaan siitä huolimatta. Oikean asenteen ja oppimishalujen avulla kokonaisuus kyllä täydentyy. Mikäli myöhemmin huomaat kiinnostusta ja halua erikoistua joihinkin tiettyihin osa-alueisiin, niin Lujatalo tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet koulutukseen sekä uralla etenemiseen.
Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksin CV:n kera. Kerro hieman osaamisestasi, taustastasi ja mitä olet tähän mennessä työ urasi aikanatehnyt. Kerro myös jos sinulla on joitain muita valmiuksia tehtävään tai tunnet jonkin osaalueen erityisen mielenkiinnon kohteeksi. Laita hakemuksesi meille 31.10.2016 mennessä. Hakemukset voit osoittaa sähköpostilla osoitteeseen tapio.huttunen@luja.fiHakemukseen merkintä: ”Tuotantoinsinööri/Kaakkois-Suomi”.
Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Mikko Seppä 044 585 2688 tai työpäällikkö Matti Ainasoja 044 585 2705.
www.luja.fi/tyopaikat

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista ja perheyhtiö kolmannessa polvessa. 60-vuotias Luja toimii valtakunnallisesti 1600 ammattilaisen voimin ja sen liikevaihto on yli 468 M€.

Työnantaja: Lujatalo Oy Sijainti: Kaakkois-Suomi, Suomi Yhteystiedot: Mikko Seppä, 044 585 2688 Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Yritystiedot

Toiminimi Lujatalo Oy Y-tunnus 0172688-2 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Kestovalu, Lujara, Luja-Yhtiöt, Remonttiluja, Ou-Ra, Lujatek, Rakennustoimisto Yrjö Hämäläinen, Lujakoti, Kotkan Maansiirto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

353 412 573 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

18 538 824 € 42 %

Henkilöstö

747 -9

Liikevoitto-%

5 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantoinsinööri, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Lujatalo Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Kaakkois-Suomi, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa