Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Levin Iglut - Golden Crown on vuonna 2008 avattu korkeatasoinen elämyskohde Levillä. Toimintamme ytimessä on tarjota unohtumattomia luontoelämyksiä lasikattoisissa igluissa. Kaikessa toiminnassamme tähtäämme kansainvälisten asiakkaidemme erinomaiseen palveluun.

Nyt yrityksemme laajentaa toimintaansa ja haemme marraskuussa avattavaan ravintolaan

A' la Carte -tarjoilijaa

Edellytämme Sinulta tehtävään liittyvää hyvää työkokemusta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Olet reipas, innostunut ja oma-aloitteinen tiimipelaaja ja haluat luoda vieraillemme elämyksiä. Hyvän palvelun kehittäminen on sinulle sydämen asia. Olet valmis tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti sekä yli osastorajojen. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, kaikki muu kielitaito katsotaan Sinulle eduksi. Edellytämme, että Sinulla on anniskelusta vastaavan hoitajan pätevyys ja hygieniapassi. Arvostamme hyvää viinituntemusta.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä innostuneessa ja osaavassa tiimissä yhdessä Suomen ainutlaatuisimmista majoitusyrityksistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kristiina Kylmälahti, puh. 044 0566334. Hakemukset 10.10.2016 mennessä osoitteeseen kristiina@leviniglut.fi.

Työnantaja: Luisu Oy Sijainti: Harjatie 4, 99130 SIRKKA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Marraskuu 2016 Yhteystiedot: Kristiina Kylmälahti, puh. 044 0566334 Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Harjatie 4, 99130 SIRKKA

Yritystiedot

Toiminimi Luisu Oy Y-tunnus 0833143-7 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Loma-Sulka, Golden Crown, Levin Iglut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

643 000 € 24 %

Liiketoiminnan tulos

62 000 € 166 %

Liikevoitto-%

10 % 156 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Luisu Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kittilä , osoitteessa Harjatie 4, 99130 SIRKKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa