Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Levin Iglut - Golden Crown on vuonna 2008 avattu korkeatasoinen elämyskohde Levillä. Toimintamme ytimessä on tarjota unohtumattomia luontoelämyksiä lasikattoisissa igluissa. Kaikessa toiminnassamme tähtäämme kansainvälisten asiakkaidemme erinomaiseen palveluun. Nyt yrityksemme laajentaa toimintaansa ja haemme marraskuussa avattavaan ravintolaan A' la Carte -tarjoilijaa Edellytämme Sinulta tehtävään liittyvää hyvää työkokemusta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Kittilä ravintola-alan asiakaspalvelu Kittilä ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Kittilä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Luisu Oy Y-tunnus 0833143-7 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Loma-Sulka, Golden Crown, Levin Iglut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Luisu Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kittilä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa