Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yksinluistelun tavoitteellisiin kilparyhmiin sijaistajaa, teränkäytön tekniikkaryhmään energistä vetäjää, aikuisluisteluun vetäjää sekä luistelukouluohjaajaa. Taitoluisteluseura Skating Club Turku ry. etsii iloiseen ja energiseen joukkoonsa tuntomerkkeihin vastaavia taitavia yksilövalmentajia. Jos olet sosiaalinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen lajiin intohimoisesti suhtautuva osaaja, ota meihin yhteyttä! Seurassamme luistelee n. 200 luistelukoululaista, kouluikäistä harrastajaa, yksinluistelijaa sekä aikuisluistelijaa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Turku liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luisteluvalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Skating Club Turku ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus