Duunitori suosittelee
Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Order Managers for Contract Closure

Adecco Finland

Finland

Vuorovastaava Veljekset Keskiselle Tuuriin

Adecco Finland

Finland

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään apulaista jonka päätehtävä on auttaa kahden lasten hoidossa yrittäjän epäsäännöllisten työajan aikana, Tehtäviin mm kuuluu ruoanlaitto, kevyt pävittäinen siivous, kaupoissa käynti. Kotikieli on venäjä. Kokemus lastenhoidossa vähintään 10 vuotta. Ajokortti ja muut kielet ovat eduksi mutta eivät ole vätämättömiä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Lappeenranta siivous, kotityö ja pesulapalvelut Lappeenranta avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi LSS-Palvelut Oy Y-tunnus 2529687-2 Toimiala Yleisagentuuritoiminta Rinnakkaistoiminimet Lidia Sorokina LS, Alexander Sorokin, Store & Forward

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotiavustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut LSS-palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53920 - Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus