Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme Tampereen Pispalassa sijaitsevaan suosittuun grilli-kioski Pizpalaan kahta ahkeraa, työtäpelkäämätöntä, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelu-, kioski- ja grillityöstä. Työ on vuorotyötä, kioski avoinna 24/7. Osa-aika työ soveltuu hyvin myös opiskelijalle, toinen paikka kokoaikainen.

Edellytämme hygieniapassia, 18 vuoden ikää (tupakkatuotteiden myymisen vuoksi) sekä hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme ripeyttä, itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä selviytyä useasta työtehtävästä samanaikaisesti. Ystävällinen asiakaspalvelu on meille erityisen tärkeää ja toivomme sen olevan sinullekin sydämen asia.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn nuorekkaassa, huumorintäyteisessä porukassa sekä yhteistyöyritysten henkilökunta edut.

Mikäli koet pärjääväsi nopeatempoisessa ja vaativassa työympäristössä eikä sormi mene suuhun paineen alla, pistä pikaisesti hakemus sähköpostilla tulemaan!

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti!

Työnantaja: LRK Center Oy Sijainti: Pispalan valtatie 28, 33250 TAMPERE Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 01.09.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sonja Haapala, posti@pizpala.fi Ilmoitus jätetty: 08.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pispalan valtatie 28, 33250 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi LRK Center Oy Y-tunnus 1945065-0 Toimiala Kotieläintaloutta palveleva toiminta Rinnakkaistoiminimet LRK Hevostarvike, LRK Sport Horses, Lempäälän Ratsastuskeskus, Vaakon Nakki, Vaakon Grilli, Vaakon Yögrilli

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 708 000 € -17 %

Liiketoiminnan tulos

-57 000 € -417 %

Liikevoitto-%

-3 % -400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Grillityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut LRK Center Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Pispalan valtatie 28, 33250 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa