Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Työpaikkakuvaus

Haemme Tampereen Pispalassa sijaitsevaan suosittuun grilli-kioski Pizpalaan ahkeraa, työtäpelkäämätöntä, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää. Edellytämme aikaisempaa kokemuksen asiakaspalvelu-, kioski- tai grillityöstä. Työ on vuorotyötä, kioski avoinna 24/7.

Edellytämme kokemusta ruuan valmistuksesta, hygieniapassia, väh. 18 vuoden ikää (tupakkatuotteiden myymisen vuoksi) sekä hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme ripeyttä, itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä selviytyä useasta työtehtävästä samanaikaisesti. Ystävällinen asiakaspalvelu on meille erityisen tärkeää ja toivomme sen olevan sinullekin sydämen asia.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn nuorekkaassa, huumorintäyteisessä porukassa sekä yhteistyöyritysten henkilökunta edut.

Mikäli koet pärjääväsi nopeatempoisessa ja vaativassa työympäristössä eikä sormi mene suuhun paineen alla, pistä pikaisesti hakemus sähköpostilla tulemaan!

Työt alkavat sopimuksen mukaan!

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pispalan valtatie 28, 33250 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi LRK Center Oy Y-tunnus 1945065-0 Toimiala Kotieläintaloutta palveleva toiminta Rinnakkaistoiminimet LRK Hevostarvike, LRK Sport Horses, Lempäälän Ratsastuskeskus, Vaakon Nakki, Vaakon Grilli, Vaakon Yögrilli

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 708 000 € -17 %

Liiketoiminnan tulos

-57 000 € -417 %

Liikevoitto-%

-3 % -400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Grillityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut LRK Center Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Pispalan valtatie 28, 33250 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus