Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

The Happy Red Onion on Länsi-Vantaan monipuolisin ja menevin ravintola, jossa maukas ruoka saa entistä paremman sijansa ja jonne jokainen ammattitaitoista palvelua ja välitöntä tunnelmaa hakeva on lämpimästi tervetullut. Red Onionissa yhdistyvät saumattomasti pitkät perinteet ja nykypäiväinen tunnelma. Amerikkalaistyylinen ruoka- ja seurusteluravintola tarjoaa monipuolista viihdettä ja menun. Red Onion on toiminut Länsi-Vantaan bilemekkana ja tuttuna kohtaamispaikkana jo useamman vuosikymmenen ajan. Nyt ravintola on avannut ovensa uudistuneena mutta edelleen säilyttäen aidon Redarin hengen niin, että kokonaisuus palvelee nyt eri sukupolvia aina nuorekkaista aikuisista reippaaseen varttuneempaan väkeen.

Legendaarinen ravintola hakee nyt kauttamme osaavaa KOKKIA kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö tulee olemaan vastuussa Red Onionin lounaasta ja toimii samalla myös keittiömestarin oikeana kätenä suunnitellen ja ideoiden uudistunutta ravintolaa. Menestyt työtehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen ja usean vuoden kokemuksen monipuolisista kokin tehtävistä. Työskentelet tehokkaasti, ruoanlaitto on sinulle helppoa ja pystyt ottamaan vetovastuun keittiön toiminnasta. Sinulla on vahva visio, mitä hyvä ruoka on ja miltä sen kuuluu näyttää. Omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon, tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti ja sinulla pysyy langat käsissäsi myös kiireen keskellä.

Työajat sijoittuvat pääasiassa lounasvuoroihin, mutta tarvittaessa vuoroja tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, ammattitaitoisen työyhteisön sekä mielenkiintoisen työympäristön. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 29.10.2016. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107 katja.selander@hpheimo.fi

Web-osoite: http://hpheimo.fi Työnantaja: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Sijainti: 01600 VANTAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21021&jc=96&job_id=4999 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 29.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01600 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lounaskokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Heimo Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01600 - Vantaa , osoitteessa 01600 VANTAA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa