Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tykkäätkö sotkea sormet taikinaan ja nautitko tuoreista leivonnaisista? Pidätkö ruoanlaitosta? Haluaisitko työskennellä asiakkaiden parissa? Mikäli lounaskahvilaympäristö kiehtoisi sinua ja vastauksesi on kyllä, tässä olisi Sinulle tilaisuus! Lounaskahvilatoimintamme etsii innokasta jatkajaa. Yritys on pyörinyt jo useamman vuoden ajan - meidänkin kanssamme jo yli kolme vuotta, joten asiakaskunta on vakiintunutta. Yrityksen kasvupotentiaali ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kuopio yrittäjä Kuopio kauppiaat ja myymälänhoito Kuopio maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lounas-kahvila yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Kahvila Kotikeidas Ay. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus