Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Tykkäätkö sotkea sormet taikinaan ja nautitko tuoreista leivonnaisista? Pidätkö ruoanlaitosta? Haluaisitko työskennellä asiakkaiden parissa?

Mikäli lounaskahvilaympäristö kiehtoisi sinua ja vastauksesi on kyllä, tässä olisi Sinulle tilaisuus!

Lounaskahvilatoimintamme etsii innokasta jatkajaa. Yritys on pyörinyt jo useamman vuoden ajan - meidänkin kanssamme jo yli kolme vuotta, joten asiakaskunta on vakiintunutta. Yrityksen kasvupotentiaali on loistava ja tässä sinulla olisikin hyvä tilaisuus kehittää itse yritystä eteenpäin.

Palveluihimme ovat kuuluneet kahvilapalvelut (C-oikeuksin), lounasruokailu sekä pikaruoat ja pitsat. Myös Veikkaus-toimintaa ja nestekaasun myyntiä. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä unelmatyöpaikkasi! Aloitus ei vaadi suurta pääomaa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin voimme keskustella lisää!

0405340977,tai marjo.vartiainen@hotmail.com (jos laitat sähköpostia ilmoitathan viestissäsi myös puhelinnumerosi jotta voin ottaa tarvittaessa yhteyttä puhelimitse)

Työnantaja: Kahvila Kotikeidas Ay Sijainti: Keskustie 18, 71160 RIISTAVESI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 31.12.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: VARTIAINEN MARJO, Puh: 0405340977, marjo.vartiainen@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskustie 18, 71160 RIISTAVESI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lounas-kahvila yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Kahvila Kotikeidas Ay. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Keskustie 18, 71160 RIISTAVESI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa