Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Lounais-Suomen Tietojakelu Oy vastaa sanomalehtien varhaisjakelusta Lounais-Suomessa kaikkiaan 25 kunnan alueella. Yritys on osa TS-Yhtymää.

Varhaisjakelussa työskentelee noin 500 sanomalehdenjakajaa. Jakelussamme on 22 eri lehtinimikettä, joista päätuote on Turun Sanomat.

Haemme nyt Uuteenkapunkiin

LEHDENJAKAJIA

vakituisiin työsuhteisiin

Lehdenjakajana teet työtä aamuyön tunteina klo 02.00 - 06.00 välillä, riippuen reitin pituudesta. Työssäsi liikut pyörällä tai autolla. Pyöräreitin voit halutessasi jakaa myös omalla autolla.

Lehdenjakelua tehdään kaikkina viikonpäivinä ja vapaapäivät vaihtuvat viikoittain (pääsääntöisesti 6 päivää töitä ja 2 vapaata). Sinut perehdytetään tehtäviin ja jakopiireihin ennen varsinaisen työn aloittamista. Harjoittelu on palkallinen.

Lehdenjakajana työskentelet tärkeänä osana sanomalehtien tuotantoprosessia. Asiakkaamme odottavat saavansa lehden oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteisuutta, hyvää peruskuntoa ja -terveyttä sekä yötyöstä johtuen vähintään 18 vuoden ikää. Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa. Tehtävä soveltuu parhaiten sinulle, joka olet työssäsi vastuullinen, tarkka ja reipas. Oma auto ja ajokortti ovat osassa tehtävistä välttämättömiä.

Käy täyttämässä hakemus osoitteessa http://avoinhakemus.ts.fi/jakajaksi. Valitse hakemuksessa yritykseksi Lounais-Suomen Tietojakelu Oy ja sinulle sopivat työskentelykunnat.

Työnantaja: Lounais-Suomen Tietojakelu Oy Sijainti: 23500 UUSIKAUPUNKI Työajat: yötyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa jakeluesimies Kari Nurminen, kari.nurminen@lstj.fi. Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 23500 UUSIKAUPUNKI

Yritystiedot

Toiminimi Lounais-Suomen Tietojakelu Oy Y-tunnus 2604994-5 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta Rinnakkaistoiminimet Tietojakelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

15 276 000 € 289 %

Liiketoiminnan tulos

455 000 € 149 %

Henkilöstö

550 390

Liikevoitto-%

3 % -40 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehdenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Lounais-Suomen Tietojakelu Oy. Kyseessä on yötyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23500 - Uusikaupunki , osoitteessa 23500 UUSIKAUPUNKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa