Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lounais-Suomen Tietojakelu Oy vastaa sanomalehtien varhaisjakelusta Lounais-Suomessa kaikkiaan 25 kunnan alueella. Yritys on osa TS-Yhtymää. Varhaisjakelussa työskentelee noin 500 sanomalehdenjakajaa. Jakelussamme on 22 eri lehtinimikettä, joista päätuote on Turun Sanomat. Haemme nyt Uuteenkapunkiin LEHDENJAKAJIA vakituisiin työsuhteisiin Lehdenjakajana teet työtä aamuyön tunteina klo 02.00 - 06.00 välillä, riippuen reitin pituudesta. Työssäsi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Uusikaupunki jakelutehtävät ja postitus Uusikaupunki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lounais-Suomen Tietojakelu Oy Y-tunnus 2604994-5 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta Rinnakkaistoiminimet Tietojakelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehdenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Lounais-Suomen Tietojakelu Oy. Kyseessä on yötyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23500 - Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus