Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Neste Lieto on liikenneasema, missä on noin 100-paikkainen kahvila-ravintola. Haemme ilta- ja viikkonlopputyöhön kassa-myyjää. Työtä n. 20 t/vko sopimuksen mukaan. Työvuorot sijoittuvat arkisin kello 13.30-21.00, lauantaisin 07.00-13.30, 13-30-21.00 ja sunnuntaisin 10.30-20 välille. Työ voi soveltua myös opiskelijalle tai vastaavassa tilanteessa olevalle. Jos koet että voisit olla etsimämme soita Markku Eko, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lieto myyntialan tehtävät Lieto myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lounais - Suomen polttoaine- ja kahvilapiste Oy Y-tunnus 0915707-1 Toimiala Huoltamotoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassa-Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lounais-Suomen Polttoaine ja Kahvilapiste Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lieto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus