Duunitori suosittelee
Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus


Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.

Hoidamme sosiaali- ja terveydenhuollon sekä eläinlääkintä-, elintarvike-, kuluttaja- ja alkoholihallinnon alueellista elinkeinovalvontaa ja lupahallintoa. Edistämme julkisen ja yksityisen palvelu- ja elinkeinotoiminnan asianmukaisuutta sekä ohjaamme ja tuemme palveluntuottajien toimintaedellytyksiä. Vaikutamme ihmisten perusoikeuksiin ja oikeusturvaan myös ratkaisemalla kanteluja.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
Lounais-Suomen aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueella on haettavana ylitarkastajan virka.

Ylitarkastajan viran tehtävänkuvaan kuuluvat hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen liittyvät tehtävät ja ehkäisevän päihdetyön ohjelman alueellinen koordinointi.

Virka sijoitetaan Lounais-Suomen aluehallintovirastoon Turkuun. Aluehallintoviraston toimialueena ovat Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat.

Hakijalta odotamme:
Tehtävä on terveyden edistämisen asiantuntijatehtävä.

Parhaimmat edellytykset viran menestykselliselle hoitamiselle antavat ylempi korkeakoulututkinto, hyvä toimintaympäristön tuntemus, kokemus hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä sekä ehkäisevästä päihdetyöstä, hyvinvointi- ja terveystiedon tuottamisesta ja verkostotyöstä.

Arvostamme itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja verkostotyötaitoja.
Työssä tarvittava kielitaito:
Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Koeaika on enintään 6 kuukautta.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.
Palkkauksen peruste:
Tehtävä on sijoitettu aluehallintovirastojen palkkausjärjestelmän vaativuustasoon 10. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3188,28 euroa/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa 5 - 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksettava kokonaispalkka määräytyy palkkausjärjestelmän siirtymävaiheen säännösten mukaisesti.
Työnantaja: Lounais-Suomen aluehallintovirasto Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Minna Luotonen
sosiaali- ja terveydenhuoltoyksikön päällikkö
Puhelin: 0295 018 310

Pirkko Pakkala
Johtaja
Puhelin: 0295 018 099

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8b2d24f1-3605-4018-886a-2c32e28fbdd2 Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Lounais-Suomen aluehallintovirasto Y-tunnus 1095237-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Lounais-Suomen aluehallintovirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa