Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Arvokuljettajan työssä yhdistyy turvallisuus-, logistiikka- ja asiakaspalvelutehtävät. Ensisijainen työtehtävä on arvolähetysten turvallinen kuljettaminen ja suojaaminen kaikissa tilanteissa. Pankkien ja kaupan rahahuollon lisäksi tehtäviin kuuluvat myös pankkiautomaattien täyttö- ja huoltotehtävät. Työssä menestyminen vaatii huolellisuutta ja luotettavuutta sekä hyvää havainnointikykyä ja fyysistä kuntoa. Arvokuljettajat ovat päivittäin kontaktissa asiakkaiden kanssa, joten hyvät asiakaspalvelutaidot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Vaasa kevyt tavaraliikenne Vaasa kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Loomis Suomi Oy Y-tunnus 1773520-6 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Arvokuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Loomis Suomi Oy, Vaasa. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus