Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Työpaikkakuvaus

Arvokuljettajan työssä yhdistyy turvallisuus-, logistiikka- ja asiakaspalvelutehtävät. Ensisijainen työtehtävä on arvolähetysten turvallinen kuljettaminen ja suojaaminen kaikissa tilanteissa. Pankkien ja kaupan rahahuollon lisäksi tehtäviin kuuluvat myös pankkiautomaattien täyttö- ja huoltotehtävät.

Työssä menestyminen vaatii huolellisuutta ja luotettavuutta sekä hyvää havainnointikykyä ja fyysistä kuntoa. Arvokuljettajat ovat päivittäin kontaktissa asiakkaiden kanssa, joten hyvät asiakaspalvelutaidot ovat tarpeen.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa; ei luottohäiriö- tai rikosmerkintöjä. Ennen työsuhteen alkua taustat tullaan tarkastamaan. Hakijalle on eduksi kuorma-auton kuljettamiseen oikeuttava ajo-oikeus ja voimassa oleva vartijakortti.

Haemme Vaasan yksikköön erikseen työhönkutsuttavia arvokuljettajia kiire apuun.
Mikäli haluat lisätienestiä opiskelujen tai toisen työpaikan ohessa, niin lähetäthän hakemusta. Työskentely painottuu arkipäiville ma - pe.

Web-osoite: http://www.loomis.fi Työnantaja: Loomis Suomi Oy, Vaasa Sijainti: 65100 VAASA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Toni Haapanen. puh: 020 430 3310 email.toni.haapanen@fi.loomis.com Ilmoitus jätetty: 02.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Loomis Suomi Oy Y-tunnus 1773520-6 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

27 005 495 € 2 %

Liiketoiminnan tulos

2 707 758 € 13 %

Henkilöstö

409 3

Liikevoitto-%

10 % 11 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Arvokuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Loomis Suomi Oy, Vaasa. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa