Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksellemme TYÖNJOHTAJAA tunnelityökohteisiin pääkaupunkiseudulle. Odotamme sinulta: - AMK-insinöörin/mestarin/teknikon koulutusta - Kokemusta työnjohtajan töistä vähintään muutaman vuoden ajalta, tunnelityökokemus eduksi - Menestyksekästä kokemusta työnjohdon onnistumisesta ja esimiestyöstä useamman vuoden ajalta - Kokonaisuuksien hallintaa ja asiakaslähtöisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn - Luotettavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja - Tietokoneen käyttö ja dokumentointi hallussa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Vantaa johtajapositiot Vantaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vantaa työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lokki Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2003065-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja (tunneli), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lokki Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus