Duunitori suosittelee
Tuotannon työnjohtaja Parma Uurainen

Adecco Finland

Finland

Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme talonrakennusalan asiakasyrityksellemme RAKENNUSINSINÖÖRIÄ/HANKINTAINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu mm. määrälaskenta, hankintatoimet, ennakkotarjoukset sekä sopimukset. Odotamme sinulta: - Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (RI/RKM//DI) - Rakennuskuvienlukutaitoa - Kykyä itsenäiseen työskentelyyn - Tietokoneen käyttö ja dokumentointi hallussa - Luotettavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta työntekoa kohtaan - Aiempi kokemus hankintatehtävistä katsotaan eduksi Hae tehtävään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki rakennusala Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki rakennussuunnittelu Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lokki Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2003065-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri/hankintainsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lokki Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus