Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia ASBESTIPURKAJIA pääkaupunkiseudun työmaille. Odotamme sinulta: - Asbestitkoulutusta ja kokemusta purkutöistä - Luotettavuutta ja motivaatiota työtä kohtaan - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta asennetta työntekoon -Pitkät työsuhteet ja/tai suosittelijat eduksi Lähetä hakemus ja CV mahdollisimman pian sähköpostitse mia.heino@lokki.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Mia Heino, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Vantaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa talonrakennus LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lokki Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2003065-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asbestinpurkaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lokki Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa