Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Espanjan Barcelonaan kiinteistömyyjää/edustajaa Olemme suomalainen Helsingissä toimiva laillistettu kiinteistönvälitys- sekä lakiasiaintoimisto. Välitämme asuntoja suomalaisille 10 eri maasta. Toimintamme laajenee Barcelonaan syksyllä 2016. Etsimme palvelukseemme vahvaa myynnin ammattilaista, jolla on kokemusta Espanjan, mielellään Barcelonan asuntomarkkinoista ja näyttöä tuloksellisesta, itsenäisestä toiminnasta. Toimenkuvasi voi olla joko yrittäjäpohjainen taikka työsopimuspohjainen (sopimuksen mukaan). Tehtäväsi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi LOISTAWA SUOMI Oy Y-tunnus 2228652-1 Toimiala Viihde-elektroniikan tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet KH - Apu-palvelut, ECO EASYCLEAN FINLAND, Pesupartio

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut LOISTAWA SUOMI oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla El Barcelonès . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa