Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Sinä Reipas persoona, etsimme tiimiimme tarjoilijaa joka osaa mukautua tarpeen mukaan.
Olet joustava, sanavalmis, pirteä ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelija, jolle on tärkeää asiakkaan viihtyvyys.
Oli päivä tai ilta, asiakkaat saavat nauttia iloisesta asiakaspalvelusta jota osaat sujuvasti englanniksikin.

Hallitset atk:n salat ja tietokoneen käytön sujuvasti. Käytössä meillä on hotellissa Hotellinks varaus järjestelmä, tämän hallitsemisesta saa plussaa, mutta opetamme kyllä ohjelmaan.
Meille on tärkeää, että haluat kehittyä ja oppia koko ajan uutta ja lisää. Sinulla on elämän asenne kunnossa ja haluat oppia ravintola-alan taitajaksi.

Otathan yhteyttä mikäli haluat tarkempia tietoja työpaikasta. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta, opastamme kyllä, mutta omaathan motivaation oppimista kohtaan ja intohimoa ruokaan sekä juomatietouteen!

Työnantaja: Loimaan Seurahuone Ky Sijainti: Satakunnantie 26, 32200 LOIMAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: loka/marraskuussa tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Greta Grönholm Ravintolapäällikkö Loimaan Seurahuone puh. 04076008/13 greta.gronholm@loimaanseurahuone.fi Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Satakunnantie 26, 32200 LOIMAA

Yritystiedot

Toiminimi Loimaan Seurahuone Ky Y-tunnus 0847170-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Loimaan Seurahuone Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loimaa , osoitteessa Satakunnantie 26, 32200 LOIMAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa