Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sinä Reipas persoona, etsimme tiimiimme tarjoilijaa joka osaa mukautua tarpeen mukaan. Olet joustava, sanavalmis, pirteä ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelija, jolle on tärkeää asiakkaan viihtyvyys. Oli päivä tai ilta, asiakkaat saavat nauttia iloisesta asiakaspalvelusta jota osaat sujuvasti englanniksikin. Hallitset atk:n salat ja tietokoneen käytön sujuvasti. Käytössä meillä on hotellissa Hotellinks varaus järjestelmä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Loimaa ravintola-alan asiakaspalvelu Loimaa ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Loimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Loimaan Seurahuone Ky Y-tunnus 0847170-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Loimaan Seurahuone Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus