Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme taksin-/invataksin-/linja-autonkuljettajaa täydentämään joukkuettamme. Arvostamme asiakaspalvelun taitoja, joustavaa työasennetta, oma-aloitteisuutta sekä tiimityöhön sopivuutta. Vaatimuksena on vähintään D1 linja-autokortti ja taksikortti. Työ on vuorotyötä. HUOM. Mikäli sinulta puuttuu taksikortti, se on mahdollista suorittaa 24.10.2016 alkavassa koulutuksessa. (Koulutus on n. 30 h) Tehtävään annetaan perehdytys. Lisätietoja antaa Hannes Huhtala....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Loimaa kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Loimaan Aluetaksi Oy Y-tunnus 2197601-0 Toimiala Taksiliikenne Rinnakkaistoiminimet Monitoimitaksi Hannes Huhtala, N & H Huolto Huhtala, Loimaan Seutuliikenne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksin-/invataksin-/linja-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Loimaan Aluetaksi Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus