Duunitori suosittelee
Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme taksin-/invataksin-/linja-autonkuljettajaa täydentämään joukkuettamme. Arvostamme asiakaspalvelun taitoja, joustavaa työasennetta, oma-aloitteisuutta sekä tiimityöhön sopivuutta. Vaatimuksena on vähintään D1 linja-autokortti ja taksikortti. Työ on vuorotyötä. HUOM. Mikäli sinulta puuttuu taksikortti, se on mahdollista suorittaa 24.10.2016 alkavassa koulutuksessa. (Koulutus on n. 30 h) Tehtävään annetaan perehdytys. Lisätietoja antaa Hannes Huhtala....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Loimaa kuljetus, logistiikka ja liikenne Loimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Loimaan Aluetaksi Oy Y-tunnus 2197601-0 Toimiala Taksiliikenne Rinnakkaistoiminimet Monitoimitaksi Hannes Huhtala, N & H Huolto Huhtala, Loimaan Seutuliikenne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksin-/invataksin-/linja-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Loimaan Aluetaksi Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 32440 - Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa