Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lohjanportin Auto Oy on Länsi-Uudellamaalla toimiva autoliike, jolla on useita merkkiedustuksia. Henkilökuntaa on noin 60. Etsimme palvelukseemme VAURIOMEKAANIKKOA Lohjan toimipisteeseen. Tehtävään haetaan positiivista ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on aktiivinen suhtautuminen työhön. Edellytämme vähintään muutaman vuoden työkokemusta vauriomekaanikon töistä sekä alan koulutusta. Palkkaus TES:n mukainen palkkaus suorite-osalla. (hakusanat; vauriomekaanikko, asentaja, peltiseppä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lohja puu- ja metallialan tehtävät Lohja muut käsityöalan tehtävät Lohja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Lohja .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lohjanportin Auto Oy Y-tunnus 0550813-7 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet VNB-Auto, Lohjanportti, Vihdinportin Auto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vauriomekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Lohjanportin Auto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa