Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ratainsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Pakkaamotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

C# -ohjelmoija terveydenhuollon järjestelmien tuotekehitykseen

Commit Oy co Studentwork

Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lohjanportin Auto Oy on Länsi-Uudellamaalla toimiva autoliike, jolla on useita merkkiedustuksia. Henkilökuntaa on noin 60. Etsimme palvelukseemme VAURIOMEKAANIKKOA Lohjan toimipisteeseen. Tehtävään haetaan positiivista ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on aktiivinen suhtautuminen työhön. Edellytämme vähintään muutaman vuoden työkokemusta vauriomekaanikon töistä sekä alan koulutusta. Palkkaus TES:n mukainen palkkaus suorite-osalla. (hakusanat; vauriomekaanikko, asentaja, peltiseppä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lohja puu- ja metallialan tehtävät Lohja muut käsityöalan tehtävät Lohja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lohjanportin Auto Oy Y-tunnus 0550813-7 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet VNB-Auto, Lohjanportti, Vihdinportin Auto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vauriomekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Lohjanportin Auto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus