Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lohjan kaupungin tärkein voimavara on hyvinvoiva ja osaava henkilöstö. Haemme kaupungin henkilöstöpalveluihin innostunutta, osaavaa ja ennakkoluulotonta työhyvinvointipäällikköä vastaamaan kaupungin työhyvinvointitoiminnasta sekä toimimaan työsuojelun asiantuntijana henkilöstöjohtajan alaisuudessa.

Työhyvinvointipäällikön tärkein tehtävä on tuoda kaupungin toimintaan uusia innovatiivisia tapoja parantaa sekä kehittää työhyvinvointia ja henkilöstön jaksamista.

Työhyvinvointipäällikön keskeisiä tehtäviä ovat:
- työhyvinvointistrategian laatiminen, jalkauttaminen ja valvonta,
- ennakoivan työkyvyn tukemisen sekä osatyökykyisten sijoittumisprosessien kehittäminen, edistäminen ja ylläpitäminen,
- lakisääteisten työsuojelupäällikön tehtävien hoitaminen,
- viranomaisyhteistyö sekä
- turvallisuusjohtamisen edistäminen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä rakentavaan yhteistoimintaan kaikkien henkilöstöryhmien kanssa, positiivista vaikuttamiskykyä hankalissakin tilanteissa, halua luoda uutta työhyvinvointikulttuuria myös uutta teknologiaa hyödyntäen sekä vastuullista työnantajaroolia.

Kelpoisuutena on soveltuvaa ylemmän korkeakouluasteen tutkinto ja hyvä kokemus työhyvinvointiasioiden kehittämisestä sekä perehtyneisyys työsuojelusäännöksiin. Kehittävä työote, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvä suomen että ruotsin kielen taito ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Tehtävässä sovelletaan 4 kk koeaikaa.

Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työaika: Toimistotyöaika 36,25 t/viikko

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Työnantaja: Lohjan kaupunki Sijainti: 08100 LOHJA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.1.2017 Yhteystiedot: henkilöstöjohtaja Sara Rautiainen, puh. 044 369 4329 Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen, johon on liitetty kopiot opinto- ja työtodistuksista, ma 31.10.2016 klo 15:00 mennessä osoitteeseen: Lohjan keskushallinto/kirjaamo, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus Työhyvinvointipäällikkö. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LOH-01-3-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 08100 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Lohjan kaupunki Y-tunnus 1068322-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työhyvinvointipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lohjan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08100 - Lohja , osoitteessa 08100 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa