Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lohjan ympäristöterveyspalveluissa on avoinna terveystarkastajan viransijaisuus 1.11.2016-31.12.2017. Lohjan ympäristöterveyspalvelut toimii yhteistoiminta-alueella, joka kattaa Lohjan, Vihdin, Karkkilan ja Siuntion alueet. Asukkaita yhteistoiminta-alueella on n. 92 000. Ympäristöterveyspalveluiden henkilöstöön kuuluu 7 terveystarkastajaa, 4 kaupungineläinlääkäriä, hygieenikkovalvontaeläinlääkäri, toimistosihteeri sekä ympäristöterveyspäällikkö. Virkaan valittavalla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Terveystarkastajan pätevyysvaatimuksista säädetään elintarvikelaissa (23/2006 §35 ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Lohja muut terveydenhuoltoalan työt Lohja hallinto, yleiset toimistotyöt muut terveydenhuoltoalan työt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lohjan kaupunki Y-tunnus 1068322-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveystarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Lohjan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus