Duunitori suosittelee
Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Software Developer

Attendo

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme terveyskeskushammaslääkäriä vakinaiseen työsuhteeseen.

Työhön kuuluvat kaikki hammaslääkärin toimenkuvaan sisältyvät tehtävät Lohjan kaupungin alueella. Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset ja toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Lohjan kaupungin työterveyskeskuksen hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Työnantaja: Lohjan kaupunki Sijainti: 08100 LOHJA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: ylihammaslääkäri Jari Linden, puh. 050 567 5892 jari.linden@lohja.fi Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen, johon on liitetty kopiot opinto- ja työtodistuksista, ma 31.10.2016 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan perusturvatoimi/kirjaamo, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus terveyskeskushammaslääkäri. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LOH-03-69-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 08100 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Lohjan kaupunki Y-tunnus 1068322-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lohjan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08100 - Lohja , osoitteessa 08100 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa