Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme terveyskeskushammaslääkäriä vakinaiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluvat kaikki hammaslääkärin toimenkuvaan sisältyvät tehtävät Lohjan kaupungin alueella. Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset ja toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Lohjan kaupungin työterveyskeskuksen hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Lohjan kaupunki on savuton ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Lohja hammashoito Lohja lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lohjan kaupunki Y-tunnus 1068322-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lohjan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus