Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme rakennusammattimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on rakennusalan peruskoulutus (maalarilinja sekä kokemusta laatoitustöistä ja pienimuotoisista mattotöistä). Vähintään viiden vuoden monipuolinen työkokemus alan töistä. Hakijalta vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee toimittaa Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Lohjan kaupunki on savuton työnantaja

Työnantaja: Lohjan kaupunki Sijainti: 08100 LOHJA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: talorakennusmestari Risto Torvinen, puh. 050 548 1137 (klo 7-11) Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen, johon on liitetty kopiot opinto- ja työtodistuksista, ma 31.10.2016 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan tekninen toimi/kirjaamo, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus rakennusammattimies Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LOH-02-11-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 08100 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Lohjan kaupunki Y-tunnus 1068322-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusammattimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Lohjan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08100 - Lohja , osoitteessa 08100 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa