Duunitori suosittelee
Tiedottaja

Tuusulan kunta

04300 - Tuusula

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Edellytämme hakijalta - Työhön soveltuvaa koulutusta - Useamman vuoden kokemusta teknisen kirjoittajan työstä, erityisesti käyttö- ja huolto-ohjeiden toteutuksesta - Rakenteisen dokumentoinnin hallintaa (DITA) - CMS järjestelmien tuntemusta - Erinomaista englannin ja suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa - Hyvää ruotsin kielen osaamista, sekä kirjallisesti että suullisesti - Oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä Arvostamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Mustasaari kulttuurialan tehtävät Mustasaari viestintä Mustasaari tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset kulttuurialan tehtävät viestintä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Logset Oy Y-tunnus 1980145-7 Toimiala Maa- ja metsätalouskoneiden korjaus ja huolto Rinnakkaistoiminimet PiloMac, Pilomac

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen kirjoittaja / kääntäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Logset Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Mustasaari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus