Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtäviisi kuuluu: - Palvella asiakkaitamme tiloissamme ja kentällä - Hoitaa Logset tuotteiden ja muiden merkkien ennakkohuollot - Hoitaa Logset tuotteiden ja muiden merkkien vianetsintää ja korjausta - Antaa teknistä neuvontaa asiakkaillemme Oletamme, että sinulla on: - Oikea asenne ja hyvät sosiaaliset taidot asiakaspalveluun - Hyvä aloite- ja päätöksentekokyky, toimit hyvin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Mustasaari Asennus, huolto ja puhtaanapito Mustasaari ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Mustasaari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Logset Oy Y-tunnus 1980145-7 Toimiala Maa- ja metsätalouskoneiden korjaus ja huolto Rinnakkaistoiminimet PiloMac, Pilomac

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Logset Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Korsholm . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa