Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Meyer Turku on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa.

Vahvistamme hankintaorganisaatiota tulevaisuuden laivaprojektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi. Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla ja haemme tehtävään soveltuvan teknisen tai kaupallisen koulutuksen (korkeakoulu tai AMK) saanutta ja muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa henkilöä

LOGISTIIKKASUUNNITTELIJAKSI

Henkilö vastaa niin henkilö- kuin materiaalilogistiikkasuunnitelmien laatimisesta koko telakalle. Lähitulevaisuudessa kyseinen henkilö tulee tukemaan investointihankkeita logistiikkasuunnitelmin. Valittavan henkilön tavoitteena on nykyaikaisella tavalla yhdistää telakan nykyisen logistiikkasuunnitelman sekä Meyerin muiden telakoiden logistiikkasuunnitelmien parhaat puolet. Kehityttyään telakkalogistiikan asiantuntijaksi hänelle tullee avautumaan uusia haasteita telakan logistiikka- / hankintaorganisaatiossa.

Edellytämme:

Muutaman vuoden työkokemusta teollisuus- /projektilogistiikan menestyksekkäästä hoidosta
Hyvää yhteistyö- ja kommunikointikykyä sekä tavoitehakuista neuvottelutaitoa, myös englanniksi
Logistiikan merkityksen ymmärtämistä toteutusprosessissa
Osaamista ERP-järjestelmien mahdollisuuksien hyödyntämisestä logistiikassa
Kykyä operatiivisesti tehdä yhteistyötä innovatiivisten asiantuntijoiden kanssa

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake osoitteessa www.meyerturku.fi/careers 30.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.meyerturku.fi Työnantaja: Meyer Turku Oy Sijainti: Telakkakatu 1, 20240 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa investointijohtaja Janne Luukkonen puh.040 736 6260 sekä hankintajohtaja Jorma Holmström puh. 040 544 1848. Hakemukset: Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake osoitteessa http://www.meyerturku.fi/careers 30.10.2016 mennessä. Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Telakkakatu 1, 20240 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Logistiikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Meyer Turku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Telakkakatu 1, 20240 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa