Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Live Promoters Oy on keskittynyt laadukkaiden markkinointipalveluiden tarjoamiseen. Osoituksena laadustamme, yrityksellämme on mm. Soliditetin myöntämä korkein luottoluokitus AAA.
Myös avainhenkilöillämme on vuosien kokemus tuloksellisesta ja laadukkaasta myynnin ja markkinoinnin johtamisesta.

Tunnustamme hyvän ilmapiirin tärkeyden tuloksen tekemisessä ja siksi meillä työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Yhteiset tavoitteet saavutetaan hyvässä hengessä ja toisiltamme oppimalla. Työtäsi tukemassa ovat kokeneet esimiehet ja helppokäyttöiset ja tehokkaat työvälineet, mahtavista työkavereista puhumattakaan.

Live Promoters Oy hakee nyt Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimistoonsa uusia asiakas- ja myyntineuvottelijoita vakituiseen työhön. Työ tapahtuu arkisin klo:9.00-20.30 välisenä aikana, sekä halutessasi lauantaisin. Työntekijöillä on mahdollisuus itse vaikuttaa omaan työaikatauluun, joten halutessasi saat työaikataulustasi hyvinkin monipuolisen.
Mikäli etsit uusia haasteita elämääsi ja viihdyt rennossa, mutta tulostavoitteellisessa työympäristössä, tämä voi olla sinulle juuri sopiva työ.

Tarjoamme reilun perustuntipalkan, sekä tämän lisänä bonukset päälle. Tuntipalkan lisäksi tarjoamme myös työtehtäviin liittyvän henkilökohtaisen neuvonnan ja ohjauksen, sekä erittäin mukavan ilmapiirin. Aikaisemmalla kokemuksella ei ole ratkaisevaa merkitystä,sillä koulutamme kaikki työtehtävään valitut henkilöt.

Mikäli kuulostaa mielenkiintoiselta voit lukea meistä lisää kotisivujemme kautta osoitteessa; http://livepromoters.fi/ tai tutustu meihin Facebokissa,
http://www.facebook.com/livepromoters?ref=hl .

Lisätietojen lisäksi voit myös jättää hakemuksesi kotisivujemme kautta, tai sähköpostilla. Käsittelemme työhakemuksesi mahdollisimman pikaisesti ja olemme yhteydessä sinuun.

Terveisin
Live Promoters Oy:n puolesta
Mika Saarinen, Marjukka Rinne ja Naomi Tanami
palaute@livepromoters.fi
Live Promoters Oy
044- 7866 672

Web-osoite: http://www.live-promoters.fi Työnantaja: Live Promoters Oy Sijainti: Eteläesplanadi 22 C 28, 00130 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Live Promoters Oy Eteläesplanadi 22 c 28 00130 Helsinki www.livepromoters.fi Puh: 044- 786 6672 Hakemukset: http://www.livepromoters.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eteläesplanadi 22 C 28, 00130 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi live promoters Y-tunnus 2176771-0 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 468 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

391 000 € 27 %

Henkilöstö

30 -55

Liikevoitto-%

27 % 13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakas- ja myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Live Promoters Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Eteläesplanadi 22 C 28, 00130 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa