Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Osastosihteerin tehtäviin kuuluvat mm. sote hallinnon sihteerin tehtävät, sosiaali- ja terveyslautakunnan sihteerin tehtävät, sosiaali- ja terveysosaston johtoryhmän sihteerin tehtävät, toimialan rekrytointivastaavan tehtävät, sopimushallinta, asiakirjahallinnon ja arkistoimen tehtävät (Dynasty), ostolaskujen asiatarkastus (Rondo), laite- ja liittymätilaukset, www-sivujen ylläpito ja laatutyöhön osallistuminen. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (tradenomi) tai vastaava opistoasteinen koulutus sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Liperi hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Liperin kunta Y-tunnus 0169583-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastosihteerin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Liperin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Liperi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus