Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Osastosihteerin tehtäviin kuuluvat mm. sote hallinnon sihteerin tehtävät, sosiaali- ja terveyslautakunnan sihteerin tehtävät, sosiaali- ja terveysosaston johtoryhmän sihteerin tehtävät, toimialan rekrytointivastaavan tehtävät, sopimushallinta, asiakirjahallinnon ja arkistoimen tehtävät (Dynasty), ostolaskujen asiatarkastus (Rondo), laite- ja liittymätilaukset, www-sivujen ylläpito ja laatutyöhön osallistuminen. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (tradenomi) tai vastaava opistoasteinen koulutus sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Liperi hallinto, yleiset toimistotyöt Liperi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Liperin kunta Y-tunnus 0169583-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastosihteerin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Liperin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Liperi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa