Duunitori suosittelee
B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nuorisotalon valvojan ensisijainen toimipaikka tulee olemaan Viinijärven nuorisotila. Tehtävä täytetään toistaiseksi 1.12.2016 lähtien tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin kuuluu Viinijärven nuorisotilan valvonta, talotoiminnan suunnittelu ja käytännön toteutus. Työ on pääsääntöisesti iltatyötä ja osa-aikaista. Työaika on 1.9. - 31.5. viisitoista tuntia/viikko ja ajalla 1.6. - 31.8. kahdeksan tuntia/viikko. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Liperi vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Liperi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Liperin kunta Y-tunnus 0169583-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorisotalon valvojan tehtävä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Liperin kunta. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 83400 - Liperi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa