Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nuorisotalon valvojan ensisijainen toimipaikka tulee olemaan Viinijärven nuorisotila. Tehtävä täytetään toistaiseksi 1.12.2016 lähtien tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin kuuluu Viinijärven nuorisotilan valvonta, talotoiminnan suunnittelu ja käytännön toteutus. Työ on pääsääntöisesti iltatyötä ja osa-aikaista. Työaika on 1.9. - 31.5. viisitoista tuntia/viikko ja ajalla 1.6. - 31.8. kahdeksan tuntia/viikko. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Liperi vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Liperi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Liperin kunta Y-tunnus 0169583-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorisotalon valvojan tehtävä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Liperin kunta. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 83400 - Liperi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa