Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Mobiilikehittäjä

Eatech

Tampere

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nuorisotalon valvojan ensisijainen toimipaikka tulee olemaan Viinijärven nuorisotila. Tehtävä täytetään toistaiseksi 1.12.2016 lähtien tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin kuuluu Viinijärven nuorisotilan valvonta, talotoiminnan suunnittelu ja käytännön toteutus. Työ on pääsääntöisesti iltatyötä ja osa-aikaista. Työaika on 1.9. - 31.5. viisitoista tuntia/viikko ja ajalla 1.6. - 31.8. kahdeksan tuntia/viikko. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Liperi vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Liperin kunta Y-tunnus 0169583-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorisotalon valvojan tehtävä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Liperin kunta. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Liperi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus