Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liperin sosiaali- ja terveyspalvelut on moniammatillinen ja kannustava työyhteisö. Työskentelet 5 hammaslääkärin, 7 hammashoitajan ja 2 suuhygienistin työyhteisössä. Työyksiköt sijaitsevat kolmessa taajamassa, uusituissa tiloissa ja vuonna 2015 valmistuneessa terveyskeskuksessa. Hammashoitaja työskentelee pääsääntöisesti hammaslääkärin työparina huolehtien mm. vastaanoton toimintavalmiudesta, ajanvarauksesta ja ennaltaehkäisevästä hammashoitotyöstä. Hammashoitaja työskentelee tarvittaessa eri toimipisteissä. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hammashoito Liperi hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Liperin kunta Y-tunnus 0169583-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammashoitajan tehtävä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Liperin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Liperi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus