Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Liperin sosiaali- ja terveyspalvelut on moniammatillinen ja kannustava työyhteisö. Työskentelet 5 hammaslääkärin, 7 hammashoitajan ja 2 suuhygienistin työyhteisössä. Työyksiköt sijaitsevat kolmessa taajamassa, uusituissa tiloissa ja vuonna 2015 valmistuneessa terveyskeskuksessa.

Hammashoitaja työskentelee pääsääntöisesti hammaslääkärin työparina huolehtien mm. vastaanoton toimintavalmiudesta, ajanvarauksesta ja ennaltaehkäisevästä hammashoitotyöstä. Hammashoitaja työskentelee tarvittaessa eri toimipisteissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva toisen asteen sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2059,54 euroa kuukaudessa. Työaikamuoto on jaksotyö (päiväluonteinen).

Haastatteluun kutsuttujen tulee esittää alkuperäiset todistukset haastattelutilanteessa.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta/sosiaali- ja terveysosasto, PL 20, 83101 Liperi.

Web-osoite: http://liperi.fi Työnantaja: Liperin kunta Sijainti: Ylämyllyn hammashoitola, Katajakuja 1, 80400 YLÄMYLLY Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, 14.11.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vastaava hammaslääkäri Tarja Heinonen puh. 040 766 7838 Vastaava suuhygienisti Irma Kuuru puh. 0400 665 921 sähköposti: etunimi.sukunimi@liperi.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117286/fi_FI Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ylämyllyn hammashoitola, Katajakuja 1, 80400 YLÄMYLLY

Yritystiedot

Toiminimi Liperin kunta Y-tunnus 0169583-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammashoitajan tehtävä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Liperin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Liperi , osoitteessa Ylämyllyn hammashoitola, Katajakuja 1, 80400 YLÄMYLLY . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa