Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Linnasmäki Oy:n kymmenhenkinen ravintolatiimi tuottaa omien kokoushotelli-asiakkaiden tarvitsemien ruokailujen lisäksi oppilaitosruokailut Turun kristilliselle opistolle. Haemme keittotaitoista apulaisravintolapäällikköä määräaikaiseen sijaisuuteen. Edellytämme sinulta: - kokin ammattitutkintoa - kokemusta esimiestyöstä ravintolassa tai suurtalouskeittiössä - positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta - oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja - hygienia- ja anniskelupassia Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Turku ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Linnasmäki oy Y-tunnus 0964418-7 Toimiala Hotellit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Linnasmäki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa