Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Linnasmäki Oy:n kymmenhenkinen ravintolatiimi tuottaa omien kokoushotelli-asiakkaiden tarvitsemien ruokailujen lisäksi oppilaitosruokailut Turun kristilliselle opistolle. Haemme keittotaitoista apulaisravintolapäällikköä määräaikaiseen sijaisuuteen. Edellytämme sinulta: - kokin ammattitutkintoa - kokemusta esimiestyöstä ravintolassa tai suurtalouskeittiössä - positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta - oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja - hygienia- ja anniskelupassia Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Turku ravintola-alan asiakaspalvelu Turku ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Linnasmäki oy Y-tunnus 0964418-7 Toimiala Hotellit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Linnasmäki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus