Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teemme rakennus, saneeraus ja purkutöitä. Haemme päteviä rakennusalan ammattilaisia ja purkumiehiä kokopäivätyöhön. Pääpaikka on Hyvinkää, mutta työmaat on koko Suomen alueella. Hakemukset sähköpostilla palkkatoiveineen ja pikkusen tieto, mitä olet aikaisemmin tehnyt. c kortti (ja ehkä ce kortti) ammattipätevyyksineen ja kaivinkoneen ajataito on plussaa...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Hyvinkää puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Linnan Rakentaja Oy Y-tunnus 2326525-5 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Linnan Rakentaja Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus