Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kronfågel Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen, siipikarjaan erikoistunut yritys ja olemme nykyisin osa kansainvälistä Scandi Standard-pörssiyhtiötä. Meillä on alallaan Pohjoismaiden modernein tuotantolaitos Turun seudulla Liedossa ja valmistamme tuotteitamme mm. Naapurin Maalaiskana -brändillä vähittäiskauppaan ja HoReCa -asiakkuuksiin. Panostamme toiminnassamme laatuun ja meillä on esim. FSSC laatu- ja turvallisuussertifikaatti. Yrityksessämme toimii tällä hetkellä noin 100 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 10 Meur. Lue lisää meistä ja tuotteistamme www.naapurinmaalaiskana.fi

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Lietoon

LINJAVASTAAVA elintarviketeollisuuteen

Toimit osastoesimiehen oikeana kätenä ja työskentelet kaksivuorotyössä. Vastaat oman tuotantolinjasi töiden valvonnasta ja työn suunnittelusta itse mukana työskennellen. Varmistat, että työt tehdään sovittujen ohjeiden, menetelmien ja toimintatapojen mukaisesti työturvallisuusnäkökohdat ja toiminnan laatu huomioiden. Pystyt ennakoivalla otteellasi ylläpitämään tuotannon häiriötöntä toimintaa. Tarvittaessa käynnistät ja organisoit korjaavat toimenpiteet mahdollisissa häiriötilanteissa. Luot edellytykset työporukan itsenäiselle toiminnalle valmentamalla ja kehittämällä henkilöstöä.

Sinulla on tehtävään soveltuva elintarvikealan koulutus. Kokemus esimiestyöstä on keskeistä. Olet positiiviseen johtamiseen ja yhteistyöhön kykenevä henkilö, joka tarvittaessa pystyy puuttumaan havaitsemiinsa epäkohtiin päättäväisesti. Suomen kielen lisäksi hallitset käytännön englannin kielen.

Tarjoamme haastavan ja itsenäisen työtehtävän elintarviketeollisuuden näköalapaikalla, jossa pystyt muokkaamaan työtehtävääsi oman ammattitaitosi mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Paula Luoma puh 040 1820 251 pe 14.10. klo 9 - 10.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme ensimmäisen ryhmän jo ennen hakemusajan päättymistä. Lähetä siis ansioluettelon sisältävä hakemuksesi palkkatoivomuksineen pian, viimeistään 23.10. mennessä osoitteeseen rekrytointi@kronfagel.fi. Merkitse viestikenttään selkeästi hakemasi tehtävän nimi.

Web-osoite: http://naapurinmaalaiskana.fi Työnantaja: Kronfågel Oy Sijainti: Tiemestarintie 6, 21360 LIETO AS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: rekrytointi@kronfagel.fi Hakemukset: rekrytointi@kronfagel.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tiemestarintie 6, 21360 LIETO AS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linjavastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kronfågel Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieto , osoitteessa Tiemestarintie 6, 21360 LIETO AS .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa