Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Technical Architect

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Vihdin / Karkkilan toimipisteeseemme vakituiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista sekä asiakaspalvelussa viihtyvää linja-autonkuljettajaa linja- sekä tilausajoliikenteeseen. Edellytämme : D-luokan ajokorttia, ammattipätevyydet kunnossa sekä suomen kielentaito....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Forssa henkilötieliikenteen kuljetus Forssa raskaan kaluston käyttö Forssa kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus raskaan kaluston käyttö Forssa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Linjaliikenne Kivistö Oy Y-tunnus 0215667-4 Toimiala Säännöllinen linja-autojen kaukoliikenne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linja-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Linjaliikenne Kivistö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Forssa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa