Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

FinTurist Oy hakee linja-autonkuljettajaa provisiopalkalla. Työ on monipuolista; koulukuljetuksia sekä paari-että pyörätuoli kuljetuksia. Kuljettajalta edellytetään hyvää suomenkielentaitoa, asiakaspalvelutaitoa, taitoa työskennellä niin lasten kuin ikäihmistenkin parissa sekä D-ajokorttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä. Lisäksi kaluston kunnon valvominen ja huollattaminen. Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä meille hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen. [email protected] www.finturist.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kuopio henkilötieliikenteen kuljetus Kuopio raskaan kaluston käyttö Kuopio kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linja-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut FinTurist Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus