Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

FinTurist Oy hakee linja-autonkuljettajaa provisiopalkalla. Työ on monipuolista, pääsääntöisesti työn kuva on kuljettaa paarilla sairaalalta toiseen. Kuljettajalta edellytetään hyvää suomenkielentaitoa, asiakaspalvelutaitoa, taitoa työskennellä niin lasten kuin ikäihmistenkin parissa sekä D-ajokorttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä. Lisäksi kaluston kunnon valvominen ja huollattaminen.
Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä meille hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen.

fedulin.maksim@gmail.com

www.finturist.fi

Web-osoite: http://finturist.fi/ Työnantaja: FinTurist Oy Sijainti: 70820 KUOPIO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Fedulin Maxim puh. 0404154078 fedulin.maksim@gmail.com Hakemukset: fedulin.maksim@gmail.com Ilmoitus jätetty: 15.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70820 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linja-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut FinTurist Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70820 - Kuopio , osoitteessa 70820 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa