Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

OnniBus.com rekrytoi! OnniBus.com on nopeasti kasvava kaukoliikenteen bussiyhtiö, joka erottuu joukosta! OnniBus.com tarjoaa nopean, edullisen ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä OnniBus.com on tehnyt poikkeuksellista kasvutarinaa ja muutosta tavoitteenaan tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi matkustaa Suomessa.

Meillä on tekemisen meininki ja positiivinen asenne työn tekemiseen. Tarvitsemme lisää osaavaa henkilökuntaa meille töihin.

Etsimme nyt Helsinkiin (tai mahdollisesti Vantaalle)

OnniBus-kuljettajia

ajamaan Euroopan moderneimmilla, laadukkaimmilla ja taloudellisimmilla kaukoliikenteen linja-autoilla, jotka on varustettu ilmastoinnilla, ilmaisella nettiyhteydellä ja pyörätuolipaikalla. Valtaosa kalustostamme on uusia kaksikerroksisia Astromega TDX 27 busseja, joissa on 89 ylellistä istuinta. Valmistaja on Van Hool, tunnettu belgialainen bussinvalmistaja.

Edellytämme Sinulta linja-autonkuljettajan pätevyyttä ja kokemusta linja-auton ajamisesta. Linja-auton ajamisen lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös linja-auton perussiistiminen, pesu ja tankkaus. Arkipäivääsi kuuluu myös fyysistä kuormitusta kuten matkatavaroiden käsittelyä ja pienimuotoisia huoltotöitä. Toivomme Sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta. Hoidat työsi vastuullisesti ja laadukkaasti sovittujen pelisääntöjen mukaisesti sekä tähtäät rakentavaan yhteistyöhön muiden tahojen kanssa. Työ on vuorotyötä sisältäen sekä yötyötä että viikonlopputyötä. Esimiehesi on liikennetuotantopäällikkö ja asemapaikallasi tukenasi on myös lead kuljettaja sekä kaksi liikenne-esimiestä. Työnjohto on tavoitettavissasi 24/7.

Tervetuloa töihin OnniBus.comille yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista! Saa vinkata myös kaverille.

Web-osoite: http://onnibus.com Työnantaja: OnniBus.com Oy Sijainti: Kamppi, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti kun sopivia hakijoita löytyy Yhteystiedot: rekrytointi.onnibus.com Hakemukset: https://onnibus.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=3&key=&o=A_RJ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kamppi, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linja-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut OnniBus.com Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kamppi, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa