Duunitori suosittelee
Software Developer

Attendo

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo, joka toimittaa asiakkailleen monipuolisia kielenhallintapalveluita ja -ratkaisuja, kuten litterointia, terveydenhuollon sanelunpurkua, käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja.

Haemme nyt tiimiimme

LITTEROIJIA

kirjoittamaan puhtaaksi englannin- ja suomenkielisiä haastattelunauhoitteita. Litteroitavilla haastattelunauhoilla saattaa olla useita eri haastateltavia, joiden puhe litteroidaan sanatarkasti säilyttäen puhekielisyys. Litterointitarkkuudesta riippuen myös puheessa olevat täytesanat, äännähdykset ja tauot saatetaan merkitä. Haemme tehtävään tarkkoja ja nopean kirjoitustaidon omaavia osa-aikaisia työntekijöitä. Työtä tehdään etätyönä mutta perehdytys työhön tapahtuu Turun toimistollamme.

Toivomme sinulta
- kymmensormijärjestelmän tehokasta hallintaa ja nopeaa kirjoitustaitoa
- hyviä tiedonhankintataitoja ja uteliaisuutta uusien asioiden opetteluun
- huolellisuutta, luotettavuutta ja hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa
- kykyä ja halua ymmärtää erilaisia puhetyylejä ja murteita
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ajanhallintaan
- ennakkoluulottomuutta uusia työtapoja kohtaan.

Eduksi on myös
- aiempi litterointi- tai sanelunpurkukokemus
- opinnot englannin kielessä
- hyvä yleissivistys tai erikoisosaaminen esimerkiksi valtio- tai yhteiskuntatieteistä.

Litteroitavien haastattelujen kautta pääset kehittämään yleissivistystäsi laajasti eri ammattialoilta sekä kartuttamaan sanavarastoasi. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn dynaamisessa tiimissämme sekä koulutuksen alan tehokkaimpiin työkaluihin ja käytäntöihin. Saat näköalapaikan kieliteknologian uusimpiin sovelluksiin sekä mahdollisuuksia osallistua kiinnostaviin kehityshankkeisiin.

Innostuitko? Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake osoitteessa https://digiumenterprise.com/answer/?sid=1449785&chk=VCJE3AE5 . Lomakkeessa kysytään kirjoitusnopeuttasi, jonka voit selvittää etukäteen joko osoitteessa www.kymppisormi.fi tai www.typingtest.com. Tehtävässä menestymisen kannalta kirjoitusnopeuden olisi hyvä olla ainakin noin 400 merkkiä minuutissa. Hakemukseen tulee liittää myös ansioluettelo, jonka nimestä on käytävä ilmi hakupäivämäärä ja hakijan nimi muodossa "VVKKPP_Ansioluettelo_Etunimi Sukunimi".

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme saat nettisivuiltamme. Jos tarvitset lisätietoa työpaikasta, lähetä viestiä osoitteeseen jobs@lingsoft.fi. Nimeäthän sähköpostisi muodossa LITTEROIJA/Etunimi Sukunimi. Kiireen vuoksi emme mielellämme vastaa puhelintiedusteluihin.

Web-osoite: http://www.lingsoft.fi Työnantaja: Lingsoft Language Services Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: jobs@lingsoft.fi Hakemukset: https://digiumenterprise.com/answer/?sid=1449785&chk=VCJE3AE5 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Lingsoft Language Services Oy Y-tunnus 0961030-7 Toimiala Kääntäminen ja tulkkaus Rinnakkaistoiminimet Passnet, Pasanet, Lingsoft språkservice

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

6 278 000 € 18 %

Liiketoiminnan tulos

53 000 € 23 %

Henkilöstö

58 17

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Litteroija, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Lingsoft Language Services Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa