Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tekstiilipalveluyritys Lindström vahvistaa asiakkaidensa yrityskuvaa. Palvelumme helpottaa asiakkaan arkea ja on kokonaiskustannuksiltaan markkinoiden edullisin. Toimimme vastuullisesti ja olemme arvostettu työnantaja. Lindströmiläisiä on noin 3200 henkeä Euroopassa ja Aasiassa. Konsernin vuoden 2015 liikevaihto oli 302 miljoonaa euroa. www.lindstrom.fi Etsimme kunnossapitohenkilöä Luumäen työvaatepesulaan. Kunnossapitohenkilönä tehtäviisi kuuluvat pesulan huoltotoimenpiteet, käyttökunnossapito sekä tuotantokoneiden ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Luumäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lindström Oy Y-tunnus 1712792-1 Toimiala Pesulapalvelut yrityksille

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lindström: Kunnossapitohenkilö / Luumäki, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lindström Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Luumäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus