Duunitori suosittelee
Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Lindorff on johtava luotonhallinnan ja maksamisen palveluyritys Suomessa ja Euroopassa. Huolehdimme yritysten ja yhteisöjen puolesta niiden luotonantoon liittyvistä toiminnoista: luottopäätöksistä, laskutuksesta ja saatavien perinnästä. Suomessa työskentelee noin 450 ammattilaista. Pääkonttorimme sijaitsee Turussa, meillä on toimipisteet myös Lahdessa ja Helsingissä. Lindorff on kansainvälinen konserni, joka toimii 13 eri maassa. Lue lisää yrityksestä www.lindorff.fi

Manager, Quality & Process Development

Haemme esimiestä Suomen palvelutuotannossa toimivaan laadunhallinnan ja prosessikehityksen tiimiin. Tiimi varmistaa erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumisen keskittymällä prosessien jatkuvaan parantamiseen sekä laadun ylläpitämiseen palvelussamme. Laadunhallinnan avulla pystymme havainnoimaan säännölliset prosessipoikkeamat ja voimme ehkäistä niiden uusiutumista kehittämällä toimintamallejamme.
Tehtävässäsi toimit laadunhallintatiimin esimiehenä ja prosessikehityksen asiantuntijana. Vastuullasi on palveluprosessiemme jatkuvan parantamisen varmistaminen ja organisointi. Lisäksi vastaat laadunhallinnan prosessien kehittämisestä ja ylläpitämisestä Suomen palvelutuotannossa sekä teet läheistä yhteistyötä Vilnan palvelukeskuksemme kanssa.

Prosessien jatkuvan parantamisen lisäksi tiimisi tehtävänä on palvelutuotannon laatujärjestelmän hallinnointi sekä laatupalautteiden asianmukainen käsittely. Laadunhallinnan vastuualueena on myös henkilöstön osaamisen varmistaminen ja ajantasaisten työohjeiden ylläpitäminen.

Raportoit vastuualueestasi Suomen palvelutuotannon johtajalle ja kuulut Suomen palvelutuotannon johtoryhmään. Työskentelypaikkasi on Turussa.

Tämä paikka on tehty sinulle, jonka mielestä korkea laatu on palvelutuotannon kunnia-asia ja vain paras on asiakkaallemme kyllin hyvää.

Etsimme energistä ja kunnianhimoista ihmisten luotsaajaa, joka osaa ylläpitää ja edistää myönteistä työvirettä ja johtaa tiimiään tavoitteellisesti. Olet innovatiivinen ja sinulla on intoa liiketoiminnan kehittämiseen sekä kyky saada tuloksia aikaan. Positiivinen asenteesi ja prosessimainen ajattelutapasi auttavat menestymään tehtävässä.

Ihannekandidaatilla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta esimiestyöstä asiantuntijatiimissä. Lisäksi arvostamme näyttöjä prosessien kehittämisestä ja kokemusta Lean - metodien käytöstä palveluliiketoimintaympäristössä. Tehtävä vaatii sujuvaa englannin kielen taitoa. Ennen kaikkea kuitenkin asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan muuttuvaan liiketoimintaan, itsenäisen ja haastavan tehtävän sekä täynnä kehitysmahdollisuuksia olevan vastuualueen isossa ja monipuolisessa organisaatiossamme. Lindorff on vakaa ja vastuullinen työnantaja ja meillä on töissä mukavia ja osaavia ihmisiä. Meillä on hyvät henkilöstöedut ja mm. mahdollisuus etätyöhön. Tarjoamme nuorekkaan ja energisen työympäristön, jossa pystyt kehittämään itseäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutuotannon johtaja Maija Ruuti, puh 040 565 3776 13.-14.10 ja 20.10. kello 10-12.

Web-osoite: http://www.lindorff.fi Työnantaja: Lindorff Oy Sijainti: Joukahaisenkatu 6, 20520 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutuotannon johtaja Maija Ruuti, puh 040 565 3776 13.-14.10 ja 20.10. kello 10-12. Hakemukset: Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen 26.10.2016 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry.fi@lindorff.com otsikolla "Quality Manager". Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joukahaisenkatu 6, 20520 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Lindorff Oy Y-tunnus 0140351-4 Toimiala Perintä- ja luottotietopalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

66 195 167 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

7 925 948 € -43 %

Henkilöstö

479 26

Liikevoitto-%

12 % -43 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Quality Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lindorff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Joukahaisenkatu 6, 20520 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa