Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Seuraatko intohimoisesti muotia, oletko asiakaspalvelun ammattilainen ja haluatko työskennellä kaupan alalla? Sinä saatat olla etsimämme henkilö osaksi Kokkolan Lindex-myymälän tiimiä!

Me tarjoamme inspiroivan työympäristön yhdessä Euroopan johtavista muotiketjuista ja mahdollisuuden olla mukana Lindexin kansainvälisessä laajentumisessa. Lindex-brändin lupauksena on tarjota asiakkailleen hintansa arvoinen muotielämys, joka on naisellinen, inspiroiva, positiivinen ja tukee kestävää kehitystä.

Myyjänä Lindexillä työskentelet yrityksemme tärkeimpien henkilöiden, asiakkaidemme, kanssa. Haemme nyt myyjää, joka saa asiakkaat tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja tärkeäksi tarjoamalla hyvää asiakaspalvelua. Myyjänä vastaat Lindexin tuotteista aina niiden saapumisesta myymälään, siihen asti kun asiakkaamme tekevät onnistuneen ostopäätöksen. Asiakaspalvelun lisäksi työskentelet kampanjoiden ja aktiviteettien kanssa. Yhdessä tiimisi kanssa luotte inspiroivan ja kaupallisen myymälän sekä maailmanluokan ostoympäristön asiakkaillemme.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tulee sinun nauttia asiakaskohtaamisista ja olla asiakaspalvelun ammattilainen. Suhtaudut intohimoisesti muotiin ja trendeihin. Sinulla on visuaalista silmää ja kaupallista näkemystä. Haluat olla luomassa kanssamme ainutlaatuisia asiakaselämyksiä ja ylittämässä asiakkaiden odotukset. Olet työssäsi oma-aloitteinen, sitoutunut ja iloinen tiimipelaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, kokemusta myyntityöstä ja olet tottunut työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä. Kaksikielisyys (suomi, ruotsi) luetaan eduksi.

Lindex on arvojohdettu yritys ja siksi on tärkeää, että jaat samat arvot kanssamme. Arvot ohjaavat toimintaamme ja ovat yrityskulttuurimme perusta. Lindexin arvot: ota vastuu ja kannusta muita, pyri jatkuvasti parempaan, tee viisaita bisnespäätöksiä, toteuta kestävää kehitystä ja tee asiat yksinkertaisesti - aina intohimoisesti ja omistautuen.

Työaika on 5h/vko ja työsuhde on määräaikainen jouluapu 31.12.2016 asti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen store.manager415@lindex.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Merja Kettunen-Kröger puh. 0201 422 462.

- - -
Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista, jolla on noin 490 myymälää 18 eri markkinalla. Lindexin liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita ja lastenvaatteita. Lindex työllistää noin 5000 työntekijää ja sen v. 2014 liikevaihto oli noin MEUR 650. Lindex on osa pörssissä noteerattua Stockmann-konsernia. Olemme kansainvälinen muotiketju, jossa etninen ja kulttuurinen monimuotoisuus nähdään kilpailuetuna, ja kaikki työntekijämme haluavat inspiroida asiakastamme ja työskennellä kohti maailmanluokan muotielämystä. Lisää tietoa osoitteessa www.lindex.com

Työnantaja: Lindex Oy Sijainti: Tehtaankatu 12, 67100 KOKKOLA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan/marraskuun alussa Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Anne Ekström puh. 0201 422 415. Hakemukset: store.manager415@lindex.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tehtaankatu 12, 67100 KOKKOLA

Yritystiedot

Toiminimi Lindex Oy Y-tunnus 0672409-3 Toimiala Vaatteiden yleisvähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

72 597 000 € 2 %

Liiketoiminnan tulos

871 000 € 203 %

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lindex Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola , osoitteessa Tehtaankatu 12, 67100 KOKKOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa