Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Seuraatko intohimoisesti muotia, oletko asiakaspalvelun ammattilainen ja haluatko työskennellä kaupan alalla? Sinä saatat olla etsimämme henkilö osaksi Pekurin Lindex-myymälän tiimiä!

Me tarjoamme inspiroivan työympäristön yhdessä Euroopan johtavista muotiketjuista ja mahdollisuuden olla mukana Lindexin kansainvälisessä laajentumisessa. Lindex-brändin lupauksena on tarjota asiakkailleen hintansa arvoinen muotielämys, joka on naisellinen, inspiroiva, positiivinen ja tukee kestävää kehitystä.

Myyjänä Lindexillä työskentelet yrityksemme tärkeimpien henkilöiden, asiakkaidemme, kanssa. Haemme nyt myyjää, joka saa asiakkaat tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja tärkeäksi tarjoamalla hyvää asiakaspalvelua. Myyjänä vastaat Lindexin tuotteista aina niiden saapumisesta myymälään, siihen asti kun asiakkaamme tekevät onnistuneen ostopäätöksen. Asiakaspalvelun lisäksi työskentelet kampanjoiden ja aktiviteettien kanssa. Yhdessä tiimisi kanssa luotte inspiroivan ja kaupallisen myymälän sekä maailmanluokan ostoympäristön asiakkaillemme.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tulee sinun nauttia asiakaskohtaamisista ja olla asiakaspalvelun ammattilainen. Suhtaudut intohimoisesti muotiin ja trendeihin. Sinulla on visuaalista silmää ja kaupallista näkemystä. Haluat olla luomassa kanssamme ainutlaatuisia asiakaselämyksiä ja ylittämässä asiakkaiden odotukset. Olet työssäsi oma-aloitteinen, sitoutunut ja iloinen tiimipelaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, kokemusta myyntityöstä ja olet tottunut työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä.

Lindex on arvojohdettu yritys ja siksi on tärkeää, että jaat samat arvot kanssamme. Arvot ohjaavat toimintaamme ja ovat yrityskulttuurimme perusta. Lindexin arvot: ota vastuu ja kannusta muita, pyri jatkuvasti parempaan, tee viisaita bisnespäätöksiä, toteuta kestävää kehitystä ja tee asiat yksinkertaisesti - aina intohimoisesti ja omistautuen.

Työaika on noin 10 h/vko ja työsuhde on vakituinen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen store.manager483@lindex.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Outi Hyvönen puh. 0201 422 483.

- - -
Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista, jolla on noin 490 myymälää 18 eri markkinalla. Lindexin liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita ja lastenvaatteita. Lindex työllistää noin 5000 työntekijää ja sen v. 2014 liikevaihto oli noin MEUR 650. Lindex on osa pörssissä noteerattua Stockmann-konsernia. Olemme kansainvälinen muotiketju, jossa etninen ja kulttuurinen monimuotoisuus nähdään kilpailuetuna, ja kaikki työntekijämme haluavat inspiroida asiakastamme ja työskennellä kohti maailmanluokan muotielämystä. Lisää tietoa osoitteessa www.lindex.com

Työnantaja: Lindex Oy Sijainti: Kauppurienkatu 12, 90100 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Outi Hyvönen puh. 0201 422 483. Hakemukset: store.manager483@lindex.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 23:35 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppurienkatu 12, 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Lindex Oy Y-tunnus 0672409-3 Toimiala Vaatteiden yleisvähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

72 597 000 € 2 %

Liiketoiminnan tulos

871 000 € 203 %

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lindex Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Kauppurienkatu 12, 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa