Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haluatko olla mukana luomassa Huoletonta Huomista? Lindan Kotipalvelu on tarjonnut korkealaatuisia kodinhoitopalveluita jo vuodesta 2003 lähtien ja palvelemme kuukausittain n.700 sopimusasiakasta. Palveluihimme kuuluvat ikkunoidenpesu, kotisiivoukset, tomistosiivoukset sekä kaupassakäynnit.

Nyt haemme joukkoomme kahta kodinhoitajaa koko- ja osa-aikatyöhön. Olet ehdottoman luotettava,reipas ja pidät liikkuvasta työstä jossa mikään päivä ei ole samanlainen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kotisiivouksesta, sillä koulutamme Sinusta täysiverisen ammttilaisen. Tarjoamme hyvän palkan, mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin sekä rennon ja nuorekkaan työporukan. Tartu tilaisuuteen jo tänään ja lähetä hakemus osoitteeseen info@lindankotipalvelu.fi

Web-osoite: http://www.lindankotipalvelu.fi Työnantaja: Lindan Kotipalvelu Oy Sijainti: 01450 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Linda Tirkkonen,0104237780,info@lindankotipalvelu.fi Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01450 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi lindan kotipalvelu Y-tunnus 1833278-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kodinhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Lindan Kotipalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01450 - Vantaa , osoitteessa 01450 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa