Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siisti, täsmällinen, autosta hyvää huolta pitävä ja hyvän ajotaidon omaava kuljettaja saa arvostetun paikan. Ahkeralle kuljettajalle myös sen mukainen palkka. Tarvittaessa myös työsuhdeasunto. Tehtävään vaaditaan taksin ajolupa Keski-Uudellamaalla. Auton asemapaikka Järvenpää....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Järvenpää henkilötieliikenteen kuljetus Järvenpää kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Limousine Service Oy Ltd Y-tunnus 0424653-4 Toimiala Taksiliikenne Rinnakkaistoiminimet Limousine Service Finland, Limousine Service Helsinki City, Limousine Service Lapland, Limousine Service Tampere, Limousine Service Turku, LS Worldwide Services

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Limousine Service Oy Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04400 - Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus