Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Limingan kunnan teknisellä osastolla on haettavana ruoka- ja puhtauspalvelupäällikön virka. Kelpoisuusvaatimuksena on restonomin (AMK) tutkinto tai muu soveltuva tutkinto, perehtyneisyyttä ruoka- ja puhtauspalvelujen johtamiseen ja kehittämiseen, monipuolinen ja vankka työkokemus alalta sekä esimiestehtävistä. Edellytämme kehitysmyönteisyyttä, tulosvastuullisuutta, hyvää organisointikykyä sekä hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tukipalvelujen organisaatiomuutos/ liikelaitostaminen on valmisteilla ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kunta-alan työpaikat Liminka ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Liminka päällikkötason positiot Liminka valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Liminka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Liminka kunta-alan työpaikat ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät päällikkötason positiot valtionhallinnon ja virastojen työpaikat siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Liminka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Limingan kunta Y-tunnus 0186553-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Limingan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 91900 - Liminka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa