Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Limingan kunnan teknisellä osastolla on haettavana ruoka- ja puhtauspalvelupäällikön virka. Kelpoisuusvaatimuksena on restonomin (AMK) tutkinto tai muu soveltuva tutkinto, perehtyneisyyttä ruoka- ja puhtauspalvelujen johtamiseen ja kehittämiseen, monipuolinen ja vankka työkokemus alalta sekä esimiestehtävistä. Edellytämme kehitysmyönteisyyttä, tulosvastuullisuutta, hyvää organisointikykyä sekä hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tukipalvelujen organisaatiomuutos/ liikelaitostaminen on valmisteilla ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Liminka ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Liminka kunta-alan työpaikat Liminka valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Liminka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Liminka päällikkötason positiot ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät kunta-alan työpaikat valtionhallinnon ja virastojen työpaikat siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Limingan kunta Y-tunnus 0186553-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Limingan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 91900 - Liminka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus