Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Limingan kunnan teknisellä osastolla on haettavana puhtauspalveluesimiehen toimi. Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti toimitilapalvelujen johtamiseen suuntautunut restonomin (AMK) tutkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä perehtyneisyyttä puhtauspalvelujen johtamiseen ja kehittämiseen, monipuolinen työkokemus alalta (mm. siivoustyön mitoitusosaaminen) sekä esimiestehtävistä. Kokemus jakelukeittiöiden toiminnasta katsotaan eduksi. Edellytämme kehitysmyönteisyyttä, tulosvastuullisuutta, hyvää organisointikykyä sekä hyviä esimies-, yhteistyö- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Liminka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Limingan kunta Y-tunnus 0186553-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhtauspalveluesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Limingan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Liminka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus