Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Limingan kunnan ruoka- ja puhtauspalveluissa avoinna laitoshuoltajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 28.11.2016 - 30.4.2017. Osaamisvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus sekä kokemusta erilaisista laitoshuoltajan/ yhdistelmätyöntekijän tehtävistä. Sijaiseksi valittavan tulee täyttää vuorotteluvapaalain mukainen työttömyysehto. Palkkaus- ym. ehdot KVTES:n mukaan, koeaika 2,5 kk....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Liminka määräaikainen Liminka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Limingan kunta Y-tunnus 0186553-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltajan sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Limingan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 91900 - Liminka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus