Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Limingan kunnan ruoka- ja puhtauspalveluissa avoinna laitoshuoltajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 28.11.2016 - 30.4.2017. Osaamisvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus sekä kokemusta erilaisista laitoshuoltajan/ yhdistelmätyöntekijän tehtävistä. Sijaiseksi valittavan tulee täyttää vuorotteluvapaalain mukainen työttömyysehto. Palkkaus- ym. ehdot KVTES:n mukaan, koeaika 2,5 kk....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Liminka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Liminka määräaikainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Liminka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Limingan kunta Y-tunnus 0186553-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltajan sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Limingan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 91900 - Liminka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus